news Nieuws

Zwembad OPEN!

24 januari
Tientallen kinderen namen woensdagmiddag 24 januari ons compleet vernieuwde zwembad weer in gebruik.

De 9-jarige Bart Reijm mocht als eerste het water in omdat hij jarig was. Nadat hij van een startblok in het water was gesprongen, namen ook 74 andere kinderen een duik. Vooraf had wethouder Freek de Gier de sleutel van het zwembad weer aan ons teruggegeven.

Met behulp van gekleurde ballonnen werden de kinderen verdeeld over allerlei uitdagingen in het water, van het lopen over een ‘opblaaspad' tot kennismaken met waterpolo bij De Wiekslag.

29 januari
Het bad is twee jaar dicht geweest. Vanaf maandag 29 januari wordt het bad weer in gebruik genomen door de banenzwemmers, de schoolkinderen, de verenigingen als Wiekslag en de Reddingsbrigade en natuurlijk de zwemleskinderen. 

We kunnen weer werken in ons eigen zwembad, in plaats van de baden van de omliggende gemeenten Papendrecht en Sliedrecht. Wij zijn deze baden uiteraard zeer dankbaar dat zij hun zwemwater aan ons ter beschikking hebben gesteld de afgelopen periode.

De komende maanden gaan we alle doelgroepen extra aandacht geven d.m.v. acties en activiteiten. Hou daarvoor deze website en onze Facebook-pagina in de gaten.

Bekijk de fotos

« terug  |   deel artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
Sportcentrum Blokweer