news Nieuws

Blokweer hervat zwemlessen in buurgemeenten

Sportcentrum Blokweer hervat zwemlessen in buurgemeenten
Sportcentrum Blokweer heeft de zwemlessen voor ongeveer 400 kinderen kunnen hervatten in zwembaden in Papendrecht en Sliedrecht. Sinds 5 maart krijgen de kinderen in deze buurgemeenten les van hun vertrouwde zweminstructeurs.

De medewerkers van Blokweer zijn blij en dankbaar dat zoveel ouders ervoor hebben gekozen om verder te gaan met de zwemlessen. Ook de gastvrijheid van de baden in de buurgemeenten is door hen dankbaar aanvaard.

Sportcentrum Papendrecht
De laatste zwemgroep voor het A-diploma en de groepen voor het B-diploma en C-diploma krijgen op zaterdagmorgen zwemles in het wedstrijdbad van het Sportcentrum Papendrecht. In de middag verplaatsen de zweminstructeurs zich naar het doelgroepenbad voor de lessen van de badjes watergewenning, 1, 2 en 3 voor het A-diploma.

Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht
In Bronbad De Lockhorst in Sliedrecht zijn op woensdagochtend om 7.00 uur ook lessen voor de badjes 1, 2 en 3. Ondanks het vroege tijdstip gaan de kinderen enthousiast aan de slag.

ASVZ De Merwebolder in Sliedrecht
Op vrijdagmiddag stelt de Merwebolder zijn nieuwe zwembad ter beschikking voor de badjes watergewenning, 1 en 2 en voor het A-diploma. Terwijl de kinderen hard aan het zwemmen zijn, mogen broertjes en zusjes gebruik maken van de kinderboerderij en speeltuin.

De nieuwe situatie was voor iedereen even wennen, maar leerlingen en instructeurs hebben de lessen enthousiast weer opgepakt.

Zwembad Blokweer tijdelijk dicht
Zwembad Blokweer is sinds 1 februari voor zeker drie maanden uit voorzorg gesloten. Door
roestvorming op de stalen zwembadbak was veilig gebruik van het bad niet meer gegarandeerd. Onderzoek moet uitwijzen welke maatregelen nodig zijn om dit probleem op te lossen.

« terug  |   deel artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
Sportcentrum Blokweer